Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Dogodki za maj 2024

Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek se je zaključil.

2. nacionalna kolesarska konferenca

12. junija, 2023 - 13. junija, 2023

Ministrstvo za okolje, podnebje in energijo, Ministrstvo za zdravje in Mestna občina Celje pristojne predstavnike občin in ministrstev, nevladnih organizacij, podpornike kolesarjenja, zdravega načina življenja, zdravega in čistega okolja, trajnostnih politik, vse, ki lahko pozitivno prispevate k razvoju kolesarstva in brezogljične družbe, 12. in 13. junija vabimo v Celje, na 2. nacionalno kolesarsko konferenco.

Konferenca bo namenjena predstavitvi vizije razvoja kolesarstva in mehanizmov, ki bodo za njegov razvoj na razpolago v bodoči finančni perspektivi. Seznanili se boste s številnimi dobrimi kolesarskimi praksami iz Slovenije in tujine, zdravstveni strokovnjaki pa vas bodo skušali še dodatno spodbuditi k rednemu kolesarjenju.

Konferenca bo potekala v Narodnem domu (Trg celjskih knezov 9, Celje)  in bo časovno prilagojena dostopu z vlakom in organizirana skladno z usmeritvami za izvedbo nizkoogljičnih dogodkov. V popoldanskem času bodo potekale  kolesarske aktivnosti za udeležence in ogledi lokacije štarta 29. dirke Po Sloveniji 2023, ki bo naslednji dan v Celju.

Podrobnosti

Začetek:
12. junija, 2023
Konec:
13. junija, 2023
Spletna stran:
https://www.dobertekslovenija.si/novice/napoved-2-nacionalna-kolesarska-konferenca-12-in-13-junij-2023-v-celju/

Prizorišče

Celje
Celje, + Google Map