Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Vabljeni na Tretjo nacionalno konferenco o trajnostni mobilnosti

V četrtek, 14. februarja bo v organizaciji Ministrstva za infrastrukturo potekala 3. Nacionalna konferenca o trajnostni mobilnosti : konferenca bo v Tehnološkem parku Ljubljana – Pritličje objekta B, Tehnološki park 19, od 9:00 do 15:00 ure.

Osrednja tema letošnje konference bodo mobilnostni načrti za ustanove, predstavili bomo nove nacionalne smernice za njihovo pripravo. Tiskan izvod smernic prejmejo vsi udeleženci konference. Dogodek hkrati predstavlja uvod v aktivnosti Evropskega tedna mobilnosti (ETM), zato bo del vsebin namenjen izmenjavi izkušenj in najavi vodilne teme za 2019.

Konferenca je prednostno namenjena predstavnikom občin in večjih ustanov ter strokovnjakom, ki se ukvarjajo s področjem trajnostne mobilnosti na lokalni ravni. Predstavnike občin prosimo, da k udeležbi na konferenci povabite tudi predstavnike osnovnih šol, ki so ena od glavnih ciljnih skupin mobilnostnih načrtov.

Udeležba na konferenci je brezplačna. Predavanja in delavnice bodo potekali v slovenskem in deloma angleškem jeziku brez prevajanja. Število mest je omejeno, zato so potrebne prijave.

Prijavite se lahko tudi neposredno tukaj.
Prijave sprejemamo do vključno ponedeljka, 4. 2. 2019, do 12h.

 

Program konference

Deli naprej