Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Predstavljamo virtualno likovno razstavo Bodi umetnik – Igraj se z mano

Otroci  so ustvarjali tudi na temo »Dober tek, Slovenija. Zdravo uživaj in več gibaj!«

Zaključil se je 14. Mednarodni likovni natečaj Bodi umetnik ‘Igraj se z mano’ v organizaciji Društva za kulturo inkluzije in Centra Janeza Levca Ljubljana. Preko virtualne razstave je na ogled 3601 likovnih del iz 315 različnih ustanov, od tega 17 tujih. Likovna dela je poslalo 526 mentorjev iz 7 različnih držav. Izdelki  ponujajo vpogled v širok spekter tem, ki se dotikajo zdravega načina življenja v sodobni družbi.

Na ogled so štiri likovne razstave, dve na temo ‘Igraj se z mano’ in dve na temo ‘Dober tek Slovenija. Zdravo uživaj in več gibaj’. Razstave so dostopne prek naslednjih povezav:

  1. Galerija Bodi umetnik – Igraj se z mano #1
  2. Galerija Bodi umetnik – Igraj se z mano #2
  3. Galerija Bodi umetnik – Dober tek Slovenija. Zdravo uživaj in več gibaj #1
  4. Galerija Bodi umetnik – Dober tek Slovenija. Zdravo uživaj in več gibaj #2

Več o otvoritvenem dogodku lahko preberete tudi na spletnih straneh Društva za kulturo inkluzije in na spletni strani Igrajsezmano

Toplo vabljeni k ogledu in delitvi!

Sladko zeleno grozdje, avtor: Živa Fujan, 9 let, mentor: Ana Štor

 

Dober tek Slovenija. Zdravo uživaj in več gibaj” je slogan Nacionalnega programa o prehrani in telesni dejavnosti za zdravje 2015-2025, preko katerega Ministrstvo za zdravje sofinancira program Specialni Zdravko, ki ga izvaja Društvo za kulturo inkluzije in je namenjen izboljšanju prehrane in telesne dejavnosti otrok s posebnimi potrebami.

Deli naprej